PIXIT Ontwerpstudio: specialist in het vertalen van wensen in beeld en vormgeving.

PIXIT Ontwerpstudio

Download hier de bouwplaat van de witte kerk

Het vouwmodel is tot in detail nagemaakt en zo heb je altijd een mooi uitizcht op de witte kerk, waar je ook bent.

Lees meer...


Quickfix

  1. Probeer een andere computer
  2. Probeer een andere browser
  3. Gebruik alleen maar kleine letters in bestandsnamen van afbeeldingen/mappen
  4. Zorg voor een goede verbinding

Lees meer...

Op 21 september is Google+ gelanceerd. Het is het antwoord van Google op Facebook. Het is sociale netwerk van Google heeft daarom veel trekjes weg van Facebook.

Lees meer...

Wij hebben een setje social media iconen gemaakt, vrij voor gebruik. Deze social media iconen, om te gebruiken op je website, of in je e-mailhandtekening.

Lees meer...

Hoe maak je een mailhandtekening met socialmedia iconen. Wij hebben een korte handleiding gemaakt in PDF, de iconen vind je ook op onze website. Veel plezier ermee!

Lees meer...

Als je geen mail meer ontvangt, kan dat betekenen dat de limiet van de mailbox (standaard 20 MB) bereikt is. We geven hier drie oplossingen.

Lees meer...

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten: ongewenste e-mail en ongewenste reclameboodschappen op websites (o.a. fora). Spam is moeilijk te definiëren.

Lees meer...

De kleuren op je scherm of op je eigen prints kunnen flink afwijken van de kleuren van je drukwerk. ‘What you see is what you get’ gaat meestal niet op.

Lees meer...

Soms krijg je de melding dat er een update is voor de browser waarmee je het internet opgaat. Ook bij het ontwerpen van websites speelt het up-to-date zijn van browsers een rol.

Lees meer...

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) kan ervoor zorgen dat je website hoger scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees meer...

Veel van onze klanten hebben de behoefte om foto's vanuit hun camera op het internet te plaatsen. De foto direct vanuit de camera op het internet plaatsen is echter niet raadzaam.

Lees meer...