PIXIT Ontwerpstudio: specialist in het vertalen van wensen in beeld en vormgeving.

PIXIT Ontwerpstudio

PIXIT Ontwerpstudio is specialist in het vertalen van wensen in beeld en vormgeving. Uitgangspunt daarbij is persoonlijk contact met onze klant, zodat het eindproduct altijd uniek en passend is.

Sinds Natacha Hulsebosch in 2001 is gestart met PIXIT Ontwerpstudio heeft de studio een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Wat onveranderd is gebleven, is de onbegrensde creativiteit van PIXIT: zij denkt mee met de klant en komt met frisse, verrassende oplossingen.

In tien jaar tijd heeft PIXIT Ontwerpstudio een schat aan ervaring opgedaan op het gebied van grafisch ontwerp en typografie, fotografie, webdesign, communicatie, marketing en DTP. Daarnaast heeft het zeer goede contacten met drukkerijen, reprobedrijven, textielbedrukkers en leveranciers van belettering, reclameborden, doeken etc. Kortom, PIXIT Ontwerpstudio is aanspreekpunt voor al uw bedrijfsuitingen.

Ontwerpstudio

PIXIT Ontwerpstudio verzorgt huisstijlproducten als briefpapier, visitekaarten, enveloppen, complimentskaarten en gevelbelettering, maar ook corporate producten als brochures, flyers, ringbanden, stickers, advertenties, affiches, prijslijsten en beursdisplays.

Tijdens een oriƫnterend gesprek proberen wij uw specifieke wensen boven tafel te krijgen. Dan maken we samen een planning. Doorgaans doen wij drie voorstellen, waarna we op basis van uw feedback tot een definitief ontwerp komen.

Webstudio

Naast een verantwoord ontwerp dat de uitstraling van uw bedrijf versterkt, vinden wij het belangrijk dat u als klant de website deels zelf gemakkelijk kunt aanpassen als dat nodig is. Op basis van uw wensen leggen wij u de mogelijkheden voor.

Misschien wilt u dat (potentiƫle) klanten zich via uw website kunnen aanmelden voor een nieuwsbrief, die via de website wordt gegenereerd. Of misschien overweegt u om uw producten via internet te verkopen middels een webwinkel.

Ook een vacaturebank behoort tot de mogelijkheden. Een deel van de website kunnen we desgewenst expliciet toegankelijk maken voor mensen met een inlogcode.

Fotostudio

Een plaatje zegt meer dan 1000 woorden... PIXIT Ontwerpstudio heeft een eigen fotostudioruimte en tal van mogelijkheden en creatieve oplossingen om aan een beeld te komen. Desgewenst kunnen wij ook op locatie foto's maken.

Naast portretfoto's maken wij productfoto's, foto's ter ondersteuning van teksten of grafische uitingen, theaterfoto's, bruidsreportages en foto's die ter inspiratie dienen voor onszelf.