PIXIT Ontwerpstudio: specialist in het vertalen van wensen in beeld en vormgeving.

PIXIT Ontwerpstudio

De witte kerk bouwplaat

Download hier de bouwplaat van de witte kerk

Het vouwmodel is tot in detail nagemaakt en zo heb je altijd een mooi uitizcht op de witte kerk, waar je ook bent.

Lees meer...

Tips om met succes je website te onderhouden


Quickfix

  1. Probeer een andere computer
  2. Probeer een andere browser
  3. Gebruik alleen maar kleine letters in bestandsnamen van afbeeldingen/mappen
  4. Zorg voor een goede verbinding

Lees meer...

Nieuw: Google+

Op 21 september is Google+ gelanceerd. Het is het antwoord van Google op Facebook. Het is sociale netwerk van Google heeft daarom veel trekjes weg van Facebook.

Lees meer...

Social media iconen

Wij hebben een setje social media iconen gemaakt, vrij voor gebruik. Deze social media iconen, om te gebruiken op je website, of in je e-mailhandtekening.

Lees meer...

Mailhandtekening met social media

Hoe maak je een mailhandtekening met socialmedia iconen. Wij hebben een korte handleiding gemaakt in PDF, de iconen vind je ook op onze website. Veel plezier ermee!

Lees meer...

Volle mailbox

Als je geen mail meer ontvangt, kan dat betekenen dat de limiet van de mailbox (standaard 20 MB) bereikt is. We geven hier drie oplossingen.

Lees meer...

spam

Spam is een verzamelnaam voor ongewenste berichten: ongewenste e-mail en ongewenste reclameboodschappen op websites (o.a. fora). Spam is moeilijk te definiëren.

Lees meer...

Kleur bedriegt

De kleuren op je scherm of op je eigen prints kunnen flink afwijken van de kleuren van je drukwerk. ‘What you see is what you get’ gaat meestal niet op.

Lees meer...

Browsersupport

Soms krijg je de melding dat er een update is voor de browser waarmee je het internet opgaat. Ook bij het ontwerpen van websites speelt het up-to-date zijn van browsers een rol.

Lees meer...

Optimale vindbaarheid van uw website (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) kan ervoor zorgen dat je website hoger scoort in de zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees meer...

Een afbeelding verkleinen

Veel van onze klanten hebben de behoefte om foto's vanuit hun camera op het internet te plaatsen. De foto direct vanuit de camera op het internet plaatsen is echter niet raadzaam.

Lees meer...