PIXIT Ontwerpstudio: specialist in het vertalen van wensen in beeld en vormgeving.

PIXIT Ontwerpstudio

Nieuw: Google+

Op 21 september is Google+ gelanceerd. Het is het antwoord van Google op Facebook. Het is sociale netwerk van Google heeft daarom veel trekjes weg van Facebook.

Dat is dan ook weer de reden dat Facebook snel een aantal veranderingen en nieuwe functionaliteit heeft toegevoegd. Als je al een gmailadres hebt of Google calendar gebruikt, kan je direct inloggen op Google+. Er is ook een app voor op je mobiel. Klik op lees meer om meer te lezen wat Google+ precies is!

 

Klik hier om direct naar Google+ te gaan!

Delen

Delen is heel belangrijk op internet, maar google denkt dat het veel eenvoudiger kan. Daarom heeft Google wat nieuwe dingen ontwikkeld zodat het in contact komen met mensen via internet meer lijkt op contact maken in het echte leven. Google hoopt dat je het leuk vindt. En er komt nog meer aan, dus blijf op de hoogte.

Kringen

Je deelt verschillende dingen met verschillende mensen. Maar het zou niet zo moeilijk moeten zijn om de juiste dingen met de juiste mensen te delen. Met Kringen kun je gemakkelijk je stapvrienden in één kring plaatsen, je ouders in een andere en je baas alleen in een kring, net zoals in het echte leven.

 


Sparks

Weet je nog toen je opa krantenartikelen uitknipte en deze naar je toestuurde? Dat was leuk. Eigenlijk doet Sparks dat ook. Sparks zoekt naar video's en artikelen die je misschien leuk vindt, zodat er, wanneer je tijd hebt, altijd iets is om te bekijken, te lezen en te delen. Opa zou het geweldig hebben gevonden.

Hangouts

Het leukste aan uitgaan is het wanneer je onverwacht vrienden tegen het lijf loopt. Met Hangouts worden dit soort ongeplande ontmoetingen voor het eerst op internet mogelijk. Laat je vrienden weten dat je beschikbaar bent en ontdek wie langskomt om te videochatten. Tot we teleportatie perfectioneren, blijft dit de beste keuze.Op je mobiel

Automatisch uploaden

Foto's nemen is leuk. Foto's delen is leuk. Foto's vanaf je telefoon op internet zetten, is daarentegen helemaal niet leuk. Daarom hebben we Automatisch uploaden gecreëerd, zodat je foto's van nu af aan vanzelf worden geüpload. Je hoeft niet eens naar het vogeltje te lachen.

Chat

Sms'en is handig, maar niet als je met z'n zessen wilt beslissen naar welke film jullie zullen gaan. Met Chat verander je al die verschillende gesprekken in één simpele groepschat, zodat iedereen het snel met elkaar eens is, voordat iedereen een pijnlijke duim heeft van het sms'en.