PIXIT Ontwerpstudio: specialist in het vertalen van wensen in beeld en vormgeving.

PIXIT Ontwerpstudio

Volle mailbox

Als je geen mail meer ontvangt, kan dat betekenen dat de limiet van de mailbox (standaard 20 MB) bereikt is. We geven hier drie oplossingen.

 

Oplossing 1
Klik bij de accountinstellingen van je mailprogramma op de knop geavanceerd/extra.
Ga vervolgens naar de optie: ‘Berichten op de server laten staan gedurende ..x.. dagen’. Bij deze optie blijft een kopie van een e-mail op de server bewaard, zodat je mailbox langzaam volloopt. Deactiveer deze optie. Als je daarna opnieuw je e-mail ophaalt, zullen alle oude berichten van de server verwijderd worden.

 

 

 Oplossing 2
Een andere optie is om handmatig berichten uit de mailbox te verwijderen via webmail. Inloggen via webmail gaat als volgt: ga naar http://www.[jouwdomeinnaam].nl/webmail en log in met je volledige e-mailadres als gebruikersnaam en vervolgens je wachtwoord.
Let op: ook de mappen SENT items, DRAFTS en VERWIJDERDE items in de mailbox kunnen vol zitten, zeker als je vaak grote attachments verstuurt.

Oplossing 3
Als je vaak grote bestanden mailt is een alternatieve oplossing om een Gmail-account aan te maken. Gmail (voluit Google Mail) is een gratis e-maildienst van Google, met meer dan 7 GB opslagruimte per gebruiker.
Daarnaast kan PIXIT Ontwerpstudio (tegen bijbetaling) de ruimte van je mailbox vergroten.